Årets nytårsgin

Nytårscocktail

– der smager som kransekage

Opskrift til ca. 4-6 personer

3 dl Knæk & Bræk Gin med Hyldeblomst
¾ dl Amaretto
1 dl Limoncello Likør
½ dl friskpresset citronsaft
1 dl hjemmelavet te-sirup (se  opskrift nederst)
Tør Champagne eller en anden tør mousserende vin
1 kvist frisk timian
1 tørret citronskive

Hæld alle ingredienserne undtagen champagne og citronskiven i en cocktailshaker, tilsæt masser af is til shakeren.
Ryst godt, og si cocktailen over i en afkølet champagneglas. Fyld efter med champagne, ca. 1/3 del.
Pynt med en tørret citronskive og timian på toppen.

Te-sirup
2 spsk sort citronte
2 strimler frisk citronskal
2 dl vand
2 dl sukker
1 spsk Cointreau Likør

I en lille gryde, bring vand, citronte og citronskaller i kog i 5-10 minutter.
Si te-opløsningen. Tilsæt sukker og Cointreau.
Reducer varmen og lad det simre, indtil sukkeret er opløst.
Lad opløsningen køle af, inden brug.
Kan opbevares kølet i en tætsluttende beholder i op til 2 uger.

Opskift: Gincando.com